MEGJELENÉSÉHEZ ILLŐ VEZETÉSI ÉLMÉNY

Az ötajtós Civic könnyebb, merevebb vázat kapott a még lebilincselőbb vezetési élmény érdekében. Két turbófeltöltős benzinmotor közül választhat. Készen áll az indulásra?

ÚTRA KÉSZEN

A szuperhatékony motoroknak és a könnyű karosszériának köszönhetően páratlan irányíthatóságban lehet része.

A legújabb Civic éppoly gyors, mint ahogy megjelenése alapján feltételeznénk. Két továbbfejlesztett benzinmotor közül választhat: az egyik egy erőteljes, 182 lőerős 1,5-es VTEC Turbo, a másik a hatékony, 126 lóerős 1,0-s VTEC Turbo benzinmotor. Bármelyik mellett teszi le voksát, biztos lehet benne, hogy kimagasló vezetési élményben lesz része.

Autózzon mindig biztonságban!
Az ötajtós Civic Önhöz igazodó, lenyűgöző vezetési élményt nyújt. A kézi kapcsolású váltók kedvelői számára a remekül megtervezett, sebészi pontossággal kezelhető, hatfokozatú erőátvitelt ajánlunk, ezzel a teljes fordulatszám-tartományban élvezetesen, sportosan autózhatnak.

Teljes nyugalom

Az ECON üzemmód használatával tovább csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást.

A benzines modellek esetén a 7 sebességes CVT automata sebességváltót is választhatja, amely még nyugodtabb vezetést garantál. Ezzel a folyamatosan változó áttételű, automatikus egységgel minden helyzetben egyenletesen és erőteljesen gyorsíthat, sőt akár a kormány mögött elhelyezett, „versenyautós” fülekkel is váltogathat a fokozatok között.

VIGYE EL EGY KÖRRE

Próbálja ki a Civicet!

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

ISMERJE MEG A TÉNYEKET

Tudjon meg többet a Civicről!

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk, amit ismernie kell.

MÁRKAKERESKEDÉS KERESÉSE