Rólunk

Cégünk az ügyvezető 14 éve működő egyéni vállalkozására épülve alakult meg a 2003.-as évben. A vállalkozás családi tulajdonban van, tulajdonosa és ügyvezetője Szentesi Tamás okleveles autógépész mérnök.

A vállalkozás túlnőtte a korábbi egyéni vállalkozói formát, ezért az alapos üzleti elemzések elkészítése után döntöttünk egy értékesítési és szolgáltatási centrum felépítéséről és a gazdasági forma megváltoztatásáról. A beruházás 2004. júniusában fejeződött be.

 

A Szentesi Autó Kft. székhelye Vas megyében, Bük - Bükfürdőn található. A település a termálfürdőjéről ismert Európa szerte, s közel egymillión keresik fel évente. Bükfürdő szinte egyenlő távolságra (20-25km) fekszik Szombathelytől, Kőszegtől valamint Sárvártól, Soprontól mért távolsága 40 km, s 10 km-re van a nyugati turisták által a Balaton elérésére használt 84-es számú főúttól

Szolgáltatási Centrumunk közvetlenül a Büköt és a Bükfürdőt összekötő 2 km-es út mellett fekszik.

Egyre népszerűbb az ún. látvány-szervizünk, ami azt jelenti, hogy az ügyfél egy üvegfalon át a szalonból láthatja, amint autóját szervizelik. Ezzel is hangsúlyozni kívánjuk az általunk nyújtott minőséget, valamint erősíteni a manapság oly sokszor hiányzó eladó-vevő közötti bizalmat.

A jelenleg is működő két kialakított, Wifi-el ellátott munkafelvételi részleg lehetővé teszi ügyfeleink részére a várakozási idő kényelmesen történő eltöltését, amíg az új beruházásunk elkészül.

 

Szolgáltatásaink bővítése céljából 2500 m2-el növeltük telephelyünket, - ahol is egy új Bemutatószalon építését tervezzük, amely a sikeres tárgyalások eredményeként, -  már a HONDA márka égisze alatt nyithatja meg a kapuit.

Különösen nagy Örömünkre szolgál, hogy 2020. november 02.-tól Hivatalos HONDA Márkaszervizként is már fogadhatjuk a HONDA gépkocsi tulajdonosokat, - ezt közös sikerként élhettünk meg ügyfeleinkkel, akiknek köszönjük a bátorítást, a lelkesedést, az erőt és az irányunkban táplált  kiemelkedő bizalmat.