ÉLÉNK ÉS RESZPONZÍV

A Jazz észrevétlenül képes váltani a három vezetési mód között: a feltételeknek megfelelően választ az elektromos hajtás (EV Drive), a hibrid hajtás (Hybrid Drive) és a benzines hajtás (Engine Drive) közül, így mindig a lehető leghatékonyabban éri el a legjobb teljesítményt. Csak ugorjon be, nyomja meg az indítógombot, és már mehet is.

ÜZEMANYAG-TAKARÉKOSSÁG

3,5–6,3 (l/100 km)

SZÉNDIOXID-KIBOCSÁTÁS

79–143 (g/km)

Teljesítmény

e:HEV technológia

Az e:HEV hibrid hajtásláncot kimagasló teljesítmény és páratlan takarékosság jellemzi. Az új technológia hatékony működéssel és gyors gázreakciókkal teszi gazdaságossá, környezetbaráttá és élvezetessé a hétköznapi közlekedést.

EV Drive

Ebben az üzemmódban 100%-ban bársonyos, halk villanymotoros meghajtással halad – például azonnal reagál az autó, amikor a közlekedési lámpánál elindul.

Hybrid Drive

Hibrid módba kapcsolva a benzines erőforrás hajtja az áramtermelésért felelős generátor, ezáltal biztosítva az elektromosságot az autót mozgató villanymotornak.

Engine Drive

A benzines állás nagy sebességű utazó üzemmódban használatos, amikor a benzinmotor hajtja a gépkocsit.

KÖZÖS TÍPUS, KÉT SZEMÉLYISÉG

Ugyanaz a hibrid hajtáslánc – különböző személyiségek.

Az erő közvetlenül jut a kerekekhez, így bárhová is indul, szórakoztató és egyenletes utazásban lesz része. Ráadásul az automata váltó a fokozatváltás hangját is imitálja, így a váltás élményéről sem kell lemondania.

Intelligens Sebességhatároló

Automatikusan szabályozza a jármű sebeségét, egy előre meghatározott értéknek vagy az észlelt közlekedési tábla által jelzett sebességkorlátozásnak megfelelően.

Adaptív Sebességtartó Alacsony Sebességű Követőrendszerrel

Az Adaptív Sebességtartó biztonságosan távolságot tart az Ön előtt haladó járműtől. A Honda képes előre észlelni, ha a szomszédos sávból valaki be akar vágni Ön elé. Ilyenkor a jármű automatikusan módosítja a sebességet, és csak akkor tér vissza a beállított sebességre, ha elhárult a veszély. Az Alacsony Sebességű Követés technológia észleli, ha az Ön előtt haladó jármű megáll, és ha a vezető nem fékez, automatikusan lassít, majd szintén megáll.

Automatikus Távolsági Fényszórók

Észleli az Ön előtt haladó és a közeledő járműveket, és automatikusan vált a távolsági és a tompított fényszóró között.

KORSZERŰ BIZTONSÁG

Vadonatúj Jazz modellek: ahol a biztonság az alapfelszereltség része.

A legújabb Honda SENSING csomagunk számos fejlett vezetéstámogató technológiát tartalmaz, így nyugodtan közlekedhet, az új Jazz gondoskodik az Ön és utasai biztonságáról.

Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer

Ha egy jármű vagy egy gyalogos az autó útjába kerül, a rendszer azonnal figyelmezteti Önt az ütközés veszélyére, és közben csökkenti az autó sebességét, hogy minimalizálja az ütközés súlyosságát. A rendszer mostantól éjszakai működésre is képes: akkor is észleli a gyalogosokat és a kerékpárosokat, ha nincs közvilágítás, és önműködően fékez, ha egy másik jármű bevág vagy bekanyarodik Ön elé.

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

Ha Ön véletlenül irányjelzés nélkül hagyná el a forgalmi sávot, a rendszer vizuális és hangjelzésekkel figyelmezteti Önt, így azonnal korrigálhat.

Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer

A Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer automatikusan beazonosítja a közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti őket a központi kijelzőn.

Sávtartó Asszisztens

Segít a sáv közepén tartani az autót, így kevésbé fárasztó a vezetés az autóutakon és az autópályákon. A rendszer az irányjelző aktiválásakor kikapcsol.

A HONDA ELEKTROMOS JÖVŐKÉPE

Utazzon el velünk a jövőbe!

JÖVŐKÉPÜNK

LÁSSUNK HOZZÁ

Regisztráljon most nálunk, és elküldjük Önnek legfrissebb híreinket.

ÉRDEKLŐDÉS JELZÉSE